Atçılar Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.

Misyon: Misyonumuz Biz, Atçılar İlkokulu çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.

Başarılar:

Saatler: 08:15 - 15:00
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 1 - KALORİFERLİ
Servis Bilgisi: Öğretmenler özel servis ile gidiş geliş yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05379784667

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://atcilaroo.meb.k12.tr

Adres - KARS/ARPAÇAY/ATÇILAR KÖYÜ

Yerleşim Yeri - .

Adres - KARS/ARPAÇAY/ATÇILAR KÖYÜ

Ulaşım KARS´A HER SABAH 06:00 DA MİNÜBÜS GİTMEKTE 13:00 DA DÖNMEKTE(PAZAR HARİÇ)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık KARS´A UZAKLIK 40KM İLÇEMİZ ARPAÇAY´A UZAKLIK 12 KM